Ισχυρό ΚΚΕ ζήτησε από τα Γιάννινα ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Θεσπρωτικοί Αντίλαλοι

https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/
https://picasion.com/

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Ισχυρό ΚΚΕ ζήτησε από τα Γιάννινα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ισχυρό ΚΚΕ ζήτησε από τα Γιάννινα ο Δημήτρης Κουτσούμπας

«Με οργάνωση κι αγώνα, τόλμη καρδιά, σηκώνουμε το κόμμα ακόμα πιο ψηλά». Με αυτό το σύνθημα, ανάμεσα σε άλλα, να δίνει το πρόταγμα της μάχης στην τελική ευθεία για την κάλπη, με κόκκινες σημαίες να ανεμίζουν, σε κλίμα αγωνιστικής ανάτασης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η μαζικότατη συγκέντρωση της ΚΟ Ιωαννίνων, στο Άλσος, με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Εκατοντάδες Γιαννιώτες, εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, άνθρωποι των γραμμάτων έδωσαν το «παρών». Αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι νέοι, μέλη και φίλοι της ΚΝΕ που σφράγισαν με την ορμή και τη μαχητικότητα τους τη συγκέντρωση.

Παρεμβάσεις έκαναν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Τάσος Τόκας και Γιάννης Τασούλας.

Επίσης χαιρέτισε ο Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α. πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.

Παραβρέθηκαν η Λουίζα Ραζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Νεκτάριος Τριάντης, γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας, ο βουλευτής Ιωαννίνων, Νίκος Έξαρχος. Επίσης, παραβρέθηκαν τα παλιά στελέχη του Κόμματος Κώστας Αλυσανδράκης και Στάθης Βαμβέτσος.

«Οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας είναι πιο πολλοί και πιο μεγάλοι. Θα τους δώσουμε κι αυτούς όλοι μαζί.

Άλλωστε στις 10 του Ιούνη θα είναι εδώ όλα τα μεγάλα προβλήματα, θα είναι εδώ η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων. Θα είναι εδώ και οι ανάγκες μας, που δεν μπορούν να περιμένουν.

Γι’ αυτό, στις 9 Ιουνίου αξιοποιούμε το όπλο που έχουμε στα χέρια μας και σημαδεύουμε σωστά. Ρίχνουμε ένα ηχηρό χαστούκι στην ΕΕ, στην κυβέρνηση της ΝΔ, σε όσα μας κάνουν τον βίο αβίωτο.

Ακυρώνουμε τις προσπάθειες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας να αναβιώσει τις ίδιες αυταπάτες, που τόσο πίσω μας κράτησαν, τόσο πολύτιμο χρόνο μας στέρησαν στο παρελθόν. Και που έφεραν τελικά πάλι τον Μητσοτάκη καβάλα στο άλογο.

Ο λαός των Ιωαννίνων, με τη «βαριά» αγωνιστική ιστορία, με τους ΕΠΟΝίτες μαθητές της Ζωσιμαίας Σχολής που βρέθηκαν κρατούμενοι στο Νταχάου και τους οποίους τιμήσαμε πρόσφατα με την επίσκεψή μας εκεί, αλλά και τόσα άλλα ηρωικά παραδείγματα, ξέρει πού θα στείλει τους σαλτιμπάγκους της ακροδεξιάς και ξέρει ότι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ και ο αγώνας μας είναι που τους αφήνουν πίσω, στο περιθώριο.

Πάμε, λοιπόν, στις λίγες μέρες που έμειναν να κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για να βρεθεί το ΚΚΕ όσο γίνεται ψηλότερα.

Να στείλουμε στο ευρωκοινοβούλιο δοκιμασμένους αγωνιστές, που θα αποτελούν τη φωνή των πολλών, που θα δίνουν λόγο μονάχα στους εργαζόμενους, στον λαό και όχι στα λόμπι και στα κάθε λογής παράσιτα που του κλέβουν τον πλούτο.

Να δώσουμε κουράγιο και ελπίδα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που αγωνίζονται, σαλπίζουμε πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» ανέφερε στην ομιλία του ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου